Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| Съединението прави силата! | |
|
+7Damon S. Annabeth* Made Of Rain Grizzly Unbeliever™ Lucifer's fall™ Zepphyris 11 posters | Автор | Съобщение |
---|
Zepphyris Простосмъртен
| Заглавие: Съединението прави силата! 2010-03-11, 21:27 | |
| Здравейте!
Тъй като е по-удачно първо да се представя, ще започна с това, че се казвам Пепс, на 18 съм и съм адски фен на Пърси (каквито най-вероятно сте и вие). Също така, заедно с една русенска девойка съм косъздател на първия български сайт за любимия ни герой. Може и да сте го чували, може и да сте го виждали, може и да сте регнати там. Това (поне за момента) няма значение.
Още в самото начало между нашия сайт и вашия форум беше създаден пакт, станахме приятелчета, разменихме банерчета, радвахме се на топли чувства и безпрепятствени колегиални отношения. Тогава в главата ми се появи идеята, защо да не работим наистина заедно?
В името на общото благо, сметнах, че едно евентуално съединяване на форумите ще е от полза и за двата сайта, защото вие имате активността и потребителите, а ние предлагаме базата, тоест хостът, който можем да моделираме по всяко ваше желание.
Говорих с Дани и част от модераторите ви и стигнахме до решението да изложа дилемата ни пред вас, потребителите и вие да решите, дали желаете едно евентуално сливане.
Ако се съгласите ще получите следните (според мен доста примамливи и готини) екстри: сайт, пълен с новини за Пърси, който се обновява редовно и ежедневно, също така хора от вашия форум, ще имат правото да пускат новини там (тази опция досега беше резервирана само за мен и Мон (другата админка)), във нашия форум (освен на интересния скин) ще можете да се насладите на много конкурси, идеи и игри, а като компенсация за загубените мнения ние ще ви разпределим по кабинките на боговете (нещо като домовата система в Хогуортс, по-късно ще използваме тези кабинки в Олимпийски игри, един вид форумно състезание между потребителите) и ще ви дадем рангчета по ваш вкус. Разбира се и вашите модове и админи няма да останат забравени, те ще получат правата си върху форуми и секции, които ще създадем допълнително.
Та, мили потребители, искате ли да сте част от една половина на нещо, което е създадено да е едно цяло или бихте предпочели с малко усилия да станете част от едно силно, фен общество, в което всеки се чувства щастлив и на мястото си?
П.П.: Бих се радвал да отговоря на всички ваши притеснения, съмнения и въпроси тук или на скайпа ми - chatoyant.serendipity П.П.П.: Желая ви слънчев ден (или лунна нощ) и нека накрая всички да останем доволни! | |
| | | Lucifer's fall™ The Escapist
Posts : 414 Join date : 09.02.2010 Age : 28 Location : Олимп
| Заглавие: Re: Съединението прави силата! 2010-03-12, 07:48 | |
| Здравейте и от мен. Първо искам да кажа, че напълно подкрепям идеята на Zepphyris за съединението. Така, както и той самият ви каза, ще загубим всякаква конкуренция и ще станем един вид цяло общество от фенове на Пърси, събрани на едно място. С онзи хост ще имаме възможността за много повече игри, конкурси и така нататък, ще е много по-забавно. Също така планираме и фен превод на останалите книги от поредицата, разбира се преди да са излязли официално. Ще имате възможността да ги прочетете много преди другите. Предполагам разбрахте, че няма да останете и ощетени от цялото това преместване. Пепс ще ви даде рангчета по избор, правата да пускате новини във форума и свободен избор върху форумните кабинки, които представляват нещо като лагери. Ще помоля всеки един потребител, посетил тази тема, да даде своя глас за или против, като с най-малко две-три изречения обоснове отговора си. И като за финал искам да кажа, че статиите, които преведохте за портала, няма да са напразно. Тях ще ги публикуваме в новините на сайта. И така, мисля, че е време най-после да видите този сайт, защото така най-продуктивно ще дадете своя избор. Ето ви линк към него, разгледайте го добре и ни кажете решението си в тази тема. Поздрави, Дани | |
| | | Unbeliever™ †Spectral Raven†
| Заглавие: Re: Съединението прави силата! 2010-03-12, 08:37 | |
| Здравейте ^^
Подробно разгледах сайта и съм впечатлена от прецизната му постройка,което в прав текст ще рече,че и аз като Дани подкрепям идеята на Пепс ^^ Както вече споменахте,никой няма да остане ощетен,а и всичко това е доста оригинално.А и предполагам,че феновете ще са изключително щастливи да участват в подобен сайт,трудът им да бъде оценен,да участват в конкурси и да печелят,да се радват на нови запознанства и да четат всичко,което ги интересува покрай любимите им актьори и книги ^^ Очаквам мненията и на другите потребители,защото тяхното мнение също е от голямо значение,но все пак мисля,че идеята е чудесна,по този начин всички печелим.Обърнах внимание и на новите попълнения,които ще са налице в най - скоро време – преводите на книгите,роуплеите,игрите,конкурсите … Смятам,че след цялостната реализация на сайта всички ще останат доволни,затова ще се радвам,ако повече хора подкрепят гледната ми точка ^^ Поздрави ^^ | |
| | | Grizzly Bear
| Заглавие: Re: Съединението прави силата! 2010-03-12, 15:05 | |
| Е наистина много се двоумя...Не знам...По-скоро не ми се ще това да става, ноо както вие си решите все пак... | |
| | | Made Of Rain Сфинкс
Posts : 960 Join date : 20.02.2010 Age : 30 Location : Above The Clouds
| | | | Annabeth* Сатир
Posts : 518 Join date : 27.02.2010 Age : 27 Location : София, България
| Заглавие: Re: Съединението прави силата! 2010-03-12, 17:07 | |
| И аз като Ники се двоумя. Може би, по-скоро не. Не знам. Така си ми харесва. Ноо зависии и от останалите потребители.. | |
| | | Damon S. Емпуса
Posts : 303 Join date : 23.02.2010 Age : 29 Location : Should be Earth, but... It looks like Hell to me
| Заглавие: Re: Съединението прави силата! 2010-03-12, 17:11 | |
| Еми то се е видяло, че и аз ще се двоумя... Не съм човек, който си пада много по промените - дори в училище не мога да седя на различни столове... камо ли тотална промяна на любимия ми форум... Мисля че повече клоня към това да си остане както е, но вие решете... | |
| | | annabeth Иксион
Posts : 111 Join date : 24.02.2010 Age : 29 Location : Shumen
| Заглавие: Re: Съединението прави силата! 2010-03-12, 17:16 | |
| От една страна наистина е добре да бъдем едно цяло, все пак всички сме фенове на Пърси, но тук вече всички се познаваме, писали сме интересни мнения, а когато се присъединим към тях ще трябва да свикваме с обстановката и хората. Не съм сигурна, защото наистина мразя промените и този форум много ми харесва. Можем да пробваме, а ако не ни хареса отново да се върнем в този форум.
Последната промяна е направена от annabeth на 2010-03-13, 14:56; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
| | | RainyDay Percy's lover xD
Posts : 74 Join date : 15.02.2010 Age : 29 Location : Greece
| Заглавие: Re: Съединението прави силата! 2010-03-12, 17:37 | |
| Аз съм за.Идеята е страшно хубава. Всички сме фенове и трябва да се подкрепяме.Едно такова съединение ще дойде добре,а и ще се опознаем и с други фенове. Вярно е,че мненията ще се изгубят ,но всичко се компенсира по някакъв начин. Като чух за превод и откачих.Няма да разтягам локуми,че не съм по многословието.Така ,че - ДА! | |
| | | disallowed Сфинкс
Posts : 820 Join date : 24.02.2010 Age : 27 Location : несебър
| Заглавие: Re: Съединението прави силата! 2010-03-12, 18:09 | |
| и аз се двоумя.... звучи добре това за ранговете, но все пак тук си ми харесва | |
| | | Annabeth* Сатир
Posts : 518 Join date : 27.02.2010 Age : 27 Location : София, България
| Заглавие: Re: Съединението прави силата! 2010-03-13, 20:00 | |
| Добре,значи,с риск да ми се разсърдите.. Може би не е зле да опитаме. Какво ще загубим с един опит?! Имам предвид,ако не стане,не стане. Но,какво ако стане? Не ме разбирайте погрешно - страшно много държа на този форум. Но,тъй като по природа съм любопитен човек и ми е интересно какво ще се получи, защо да не опитаме? | |
| | | Andji_Jackson<33 Сатир
Posts : 552 Join date : 22.02.2010 Age : 30 Location : I will never say never I will fight till forever whenever you knock me down I will not stay on the ground and never say never.
| Заглавие: Re: Съединението прави силата! 2010-03-13, 20:20 | |
| Не знам,и аз се двоумя,тук си ми харесва и съм свикнала тук.Но...не зависи от мен нека всеки си каже мнението. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Съединението прави силата! | |
| |
| | | | Съединението прави силата! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| Latest topics | » Кръвта на Олимп2014-06-07, 11:30 by regina mortem » Коя книга четете в момента?2014-05-30, 14:31 by seaweedbrain&wisegirl » Какво слушате в момента volume 22013-08-15, 11:07 by qn4eto1234 » Няма какво да правя...2013-02-04, 19:29 by Double2 » Интервю с Логан Лерман2013-01-19, 07:40 by Артемида » Кой актьор харесахте най-много?2013-01-19, 07:40 by Артемида » Трета книга от "Героите на Олимп"2013-01-19, 07:36 by Артемида » Какво ще унищожи предното ?2012-11-11, 14:44 by TALIQ_98 » Елате2012-11-10, 07:25 by penko98 » Флууд2012-11-02, 11:36 by TALIQ_98 |
Със специалната подкрепа на.... |
|
|