| Интервю с Логан Лерман | |
|
+14TALIQ_98 viki:) olimpus_girl dani_95 Daughter_of_the_sea Ralitooo.98 twilight_97 Love_Spears свеТос Demigod Damon S. Pressy_Jackson<33 the_son_of_poseidon Lucifer's fall™ 18 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Lucifer's fall™ The Escapist
Posts : 414 Join date : 09.02.2010 Age : 28 Location : Олимп
| Заглавие: Интервю с Логан Лерман 2010-02-21, 17:09 | |
| Наскоро Логан Лерман е дал интервю пред www.blackbookmag.com за филма и актьорството като цяло, та реших да го преведа и публикувам. Ето го и него.Кога за пръв път изигра първата си роля?Аз съм от Лос Анджелис и там това е лесно достижимо за всеки. Винаги има места, пред които има огромна опашка от чакащи за прослушване хора и се помолих на нашите да ме заведат. Майка ми подкрепяше кариерата ми и ми помагаше да се изкачвам все по-нагоре. От малък имам страст към филмите. Заинтригувах се се от актьорството още когато бях на четири или пет години.Докато растеше, кои филми те вдъхновяваха?Филми като "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" и "The Life Aquatic with Steve Zissou". Помня, че когато ги гледах за първи път, наистина се запалих по правенето на филми.Филмът е базиран на доста популярна поредица книги. Прочете ли Пърси Джаксън преди да получиш ролята си или го направи след това?След като видях сценария, веднага се захванах и с книгите. Първото нещо, което ми грабна окото в този филм беше името на Крис Кълъмбъс на първата страница на сценария. Прочетох го и го заобичах. След това прочетох и книгата, всъщност всичко стана наопаки.Ролята ти е синът на Посейдон. Пърси изпитва ли някакво напрежение да бъде като легендарния си баща?Не смятам, че той се притеснява за такова нещо. За него най-важното през цялото време е да върне майка си обратно. Да спаси света най-вече, но и да върне майка си. Не мисля, че е изпитвал някакво напрежение за това.Отнасяш ли се по различен начин когато играеш в един такъв епичен филм, или когато играеш в някой незначителен?Смисълът е в това да вникнеш в самия филм и да се чувстваш достатъчно комфортно, за да правиш експеримерти на снимачната площадка и да опознаеш героя си достатъчно, за да го правиш. Отнасям се по еднакъв начин всеки път, но всеки филм е различен. Като един фен на филмите, ти имаш някаква представа какъв ще бъде филма - който и да е филм, върху който работиш.Какво успя да научиш от Крис Кълъмбъс по време на снимането?Имах чудесната възможност наистина да разбера как се правят такива филми, да видя откъде произтичат тези фентъзи поредици с толкова висок бюджет. Още месеци преди снимките седях в офисите по време на репродукцията и изучавах целият процес. Освен това приемам всеки един филм като опит. Не мога да посоча определени неща, но научих целият процес и как невероятни режисьори като Крис Кълъмбъс вършат своята работа.Много от хората казват, че този филм ще е новият Хари Потър. Как се справи с целият шум и очаквания, които дойдоха с него?Смятам, че много от хората говорят така най-вече защото името на Крис Кълъмбъс присъства във всичките поредици, а пък и го рекламираме като "от режисьора на "Хари Потър". Но въпреки това филмите са доста различни. Дали искаме да е успешен и харесван като филмите на Хари? Естествено, но историите доста се различават. Филмът представя древногръцката митология в съвременен вариант. Това е съпоставка между класическите митове и пренасянето на нови полу-богове в модерния свят.Кое беше най-друдното в правенето на филма?Каскадьорските номера. За първи път участвам във филм, в който се правят каскади, а това е нещо, което изразходва голяма част от времето ти. Всичкото ти свободно време отива в подобрвяне на работата ти по каскадите.Какво е да работиш с Пиърс Броснан?Невероятно. Пиърс е същински джентълмен и наистина невероятен актьор, с който да работиш. Той е тих и безгрешен. Успяхме да се опознаем и малко извън работа. Той е страхотен тип.Смяташ ли, че Ню Йорк изигра важна роля в някои от сцените във филма?Филмът е затова да намериш приключенията в живота си. Мисля, че Ню Йорк е перфектното място за много от сцените.Значи си кандидатствал за Ню Йорският унивеситет.Да, кандидатствах.Решил ли си ли какво ще учиш?Творческо писане. Истинската ми страст е режисирането. Искам един ден да бъда режисьор, но да бъдат включени и писането, и режисирането.Кои режисьори те вдъхновяват?О, през умът ми минават куп от тях. Ще назова само няколко - Дейвид Финчър, Стенли Кубрик, Уес Андерсън, Спайк Джоунс и Питър Богданович. Мога да продължа да изброявам, но едва ли искате да чуете целият ми списък.Прекара доста време тук, кои са най-често посещаваните ресторанти от теб в Манхатън?Не съм ходил много по ресторанти. Но имах късмета да ям нобу. Това беше едно от най-вкусните неща, които някога съм ял! Но любимата ми храна всъщност е суши.Какво ще посъветваш новите млади актьори?Всичко става с упоритост, нека се захванат към това. Нека не бъдат в бизнеса само защото искат да се изкачат по стълбата и да станат известни. Да се уверат, че наистина го правят от любов към филмите и работят това от удоволствие.Как успяваш да се справиш като млад актьор в Холивуд?Пазя същата гледна точка, която винаги съм притежавал. Тя идва от разбирането на тези на други хора по света, с които съм се срещал. Да почиташ истинските неща като семейството и приятелите също е много важно. А и освен това съм се концентрирал върху истинската ми страст във актьорството – „магията”, която се случва в киното и всичко, което я придружава. Можеш да се загубиш в цялата тази слава на този бизнес, но това не ме вълнува. Преди всичко са филмите при мен.Какво искаш да получат хората, след като гледат филма?Искам хората да се забавляват - да забравят себе си за 2 часа и да си изкарат добре. Ако искат след това да разнищтват края на филма, ще има много неща, които да обсъждат. Има доста неща за откриване.
Последната промяна е направена от Lucifer's Fall™ на 2010-02-24, 09:16; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
the_son_of_poseidon Простосмъртен
Posts : 12 Join date : 24.02.2010 Age : 26 Location : Шумен,България
| Заглавие: Re: Интервю с Логан Лерман 2010-02-24, 09:14 | |
| Еми...Лерман си заслужава едно голямо БРАВО | |
|
| |
Pressy_Jackson<33 Простосмъртен
| Заглавие: Re: Интервю с Логан Лерман 2010-02-26, 08:46 | |
| Найстина едно земно момче.. | |
|
| |
Damon S. Емпуса
Posts : 303 Join date : 23.02.2010 Age : 29 Location : Should be Earth, but... It looks like Hell to me
| Заглавие: Re: Интервю с Логан Лерман 2010-02-26, 09:08 | |
| Точно такива актьори ми харесват най-много - да не се самозабравят в славата и наистина да вършат работата си с удоволствие.... | |
|
| |
Demigod Простосмъртен
| Заглавие: Re: Интервю с Логан Лерман 2010-02-26, 18:13 | |
| - Pressy_Jackson<33 написа:
- Найстина едно земно момче..
Сигласна | |
|
| |
свеТос Иксион
| Заглавие: Re: Интервю с Логан Лерман 2010-02-28, 09:16 | |
| Много интересно интервю! = )) | |
|
| |
Love_Spears Простосмъртен
| Заглавие: Re: Интервю с Логан Лерман 2010-03-08, 22:19 | |
| - Lucifer's Fall™ написа:
Какво ще посъветваш новите млади актьори? Всичко става с упоритост, нека се захванат към това. Нека не бъдат в бизнеса само защото искат да се изкачат по стълбата и да станат известни. Да се уверат, че наистина го правят от любов към филмите и работят това от удоволствие. Това ми хареса най-много, дано Логан успее да запази същността си и в бъдеще. | |
|
| |
twilight_97 Простосмъртен
| Заглавие: Re: Интервю с Логан Лерман 2010-05-03, 15:08 | |
| | |
|
| |
Ralitooo.98 Емпуса
Posts : 409 Join date : 16.05.2010 Age : 26 Location : Olymp
| |
| |
Daughter_of_the_sea Иксион
Posts : 101 Join date : 18.05.2010 Age : 28 Location : Двореца на Посейдон...
| Заглавие: Re: Интервю с Логан Лерман 2010-05-18, 19:11 | |
| Интервюто е много хубаво и Логан ми направи много добро впечатление с отговорите си.Според мен той е много добър актьор и го чака страхотно бъдеще! | |
|
| |
dani_95 Посейдон
Posts : 810 Join date : 28.05.2010 Age : 29 Location : Лагер Нечистокръвен
| Заглавие: Re: Интервю с Логан Лерман 2010-05-31, 13:35 | |
| Гледала съм много филми и съм чела много интервюта. Логан изобщо не се преструва,а е просто себе си! Някои актьори станат ли известни неможеш да им стигнеш носа! | |
|
| |
olimpus_girl Емпуса
Posts : 338 Join date : 09.07.2010 Age : 25 Location : Olymp
| Заглавие: Re: Интервю с Логан Лерман 2010-07-12, 17:45 | |
| Не може да се отрече че е страхотен! | |
|
| |
viki:) Простосмъртен
| Заглавие: Re: Интервю с Логан Лерман 2011-08-09, 13:21 | |
| Много добър актьор е и изглежда свестен!Според мен ще го виждаме в още много филми. | |
|
| |
TALIQ_98 Емпуса
Posts : 394 Join date : 11.07.2011 Age : 26 Location : на олимп...и отвъд него...
| Заглавие: Re: Интервю с Логан Лерман 2011-08-16, 11:39 | |
| Следващият му филм е "Тримата мускетари"!!! | |
|
| |
Джейсън Емпуса
Posts : 321 Join date : 20.01.2012 Location : В ДВОРЕЦА НА ПОСЕЙДОН
| Заглавие: Re: Интервю с Логан Лерман 2012-01-23, 18:09 | |
| | |
|
| |
penko98 Сфинкс
| Заглавие: Re: Интервю с Логан Лерман 2012-02-01, 11:23 | |