Unbeliever™ †Spectral Raven†
| Заглавие: The Twilight Saga : Eclipse / Затъмнение 2010-07-28, 17:14 | |
| ## Режисьор : Дейвид Слейд ## Сценаристи : Стефани Майер (роман), Мелиса Розенбърг (сценарий) ## В ролите : Кристен Стюарт, Робърт Патинсън, Тейлър Лаутър, Ашли Грийн, Келън Лътз, Джакъсн Ратбоун, Ники Рийд, Питър Фачинели, Елизъбет Рийзър, Били Бърк, Брайс Далас Хауърд, Дакота Фанинг, Джейми Кембъл Бауър, Камерън Брайт, Даниел Къдмор и др. ## Държава : САЩ ## Година : 2010 ## Времетраене : 00:01:32 ## Жанрове : Фентъзи, Романтичен, Трилър, Драма
## Резюме : Всичко започва там, където свършва "Новолуние". Бела отново е с Едуард, повярвала най-после във възможността той да я обича. Но опасността не закъснява – серия кръвожадни убийства в Сиатъл, непознат посетител и… заплахата от нова рана вътре в сърцето й. Възможно ли е една всепоглъщаща любов да оставя място за друга? Какво означава живот и какво смърт, когато в уравнението се намеси вечността? Нима естественото би могло да съществува в един населен със свръхестествено свят? | |
|
Ralie Простосмъртен
Posts : 24 Join date : 17.08.2010 Age : 29 Location : В сърцето му
| Заглавие: Re: The Twilight Saga : Eclipse / Затъмнение 2010-08-18, 08:01 | |
| Официално заявявам че тази част според мен е най - добрата поне за сега. Филмът най - добре се вписваше с очаканията ми, играта на абсолютно всичко актьори освен на Виктория ме изумиха. Виктория не ми хареса, нямаше го онзи пламък като при Рашел, но какво да се прави. Адски ми хареса малката Бри, игра толкоа малко но така ме разчувства, героинята има плам колкото всички актьори събрани на куп. Много ми хареса и това че са отделили малко време за Райли. Любимите ми части са когато Джаспър разказва за себе си, тренровките и разбира се битката. Върколаците бяха прекрасни не съм си мислела че ще го кажа... :Д | |
|
black_flower Емпуса
Posts : 262 Join date : 14.06.2010 Age : 27 Location : Лагер "Нечистокръвен"
| Заглавие: Re: The Twilight Saga : Eclipse / Затъмнение 2010-09-20, 14:30 | |
| Филма наистина беше върха. Невероятни ефекти и си личи колко труд е вложен. Актьорите бяха зашеметяващи, но аз най-много си харесвам Алис. Може би ако беше на 3D щеше да е още по хубав. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: The Twilight Saga : Eclipse / Затъмнение | |
| |
|