RainyDay Percy's lover xD
Posts : 74 Join date : 15.02.2010 Age : 29 Location : Greece
| Заглавие: Свръхестествено/Supernatural 2010-02-19, 18:57 | |
| Supernatural е телевизионно шоу, което ни пренася в света на свръхестественото през погледа на двамата братя Сам и Дийн Уинчестър, а понякога и през този на техните приятели.
Преди малко повече от 23 години в Lawrence, Kansas, насилствената, свръхестествена смърт на Мери Уинчестър завинаги променя жовота на нейния съпруг Джон, на малкия й син Дийн и на едва шестмесечното й бебе Сам. Влачени през цялата страна от обезумелият и настървен за отмъщение баща, сменящи един хотел с друг, децата израстват тренирани да ловуват и да се борят със свръхествените същества. И все пак, никога не откриват демонът убил майка им, а при първата открила се възможност, Сам бяга в колеж, за да постави началото на един “нормален” живот.
За съжаление “нормален” е дума несъществуваща в речника на семейство Уинчестър и не след дълго двамата братя се събират отново в търсене на изчезналият по време на лов Джон. Но това приключение ще ги отведе далеч отвъд границите на всичко паранормално, с което са се сблъсквали някога.
Supernatural е нещо много повече от поредният сериал за създанията бродещи в мрака. Това е шоу, което не просто снабдява феновете на свръхестественото с изобилие от информация за градски легенди, паранормални явления и демонични създания. Това е шоу, което въвлича зрителите в зоната на здрача, посредством добрата режисура, великолепната актьоркса игра и най-вече благодарение на интересните, вълнуващи и далеч нетривиални сюжети на епизодите. И въпреки, че това е сериал за свръхестественото, в основите му лежат нормалните човешки отношения, радости и терзания, с които изобилства живота на всеки един от нас. Шоуто е изпъленено с напрегнати моменти, героите търпят развитие, каквото рядко сериалите предлагат на зрителите. Сам и Дийн преминават през различни фази от своя живот, биват измъчвани не само от демоните и страховете на другите, но биват преследвани и от своите собствени. Всеки един от тях е готов да даде животът си за другият, но това далеч не ги прави еднакви, още по-малкото светци. Макар и поели по един и същ, достоен за уважение път в живота, двамата Уинчестър имат различно мислене, различни гледни точки, които понякога ги събират, но също така, с напредването на сериала ги и разделят. Препядствията, пред които се изправят далеч не са само паронормалните. Колкото повече откриват за своето минало, толкова повече морални дилеми изникват на пътят им, а разрешаването им не винаги завършва като в приказките. И ако човек се вгледа отвъд “приключенията” ще открие, че мракът, с който е напоена сюжетната линия служи единствено като фон, на който изпъкват истинските братски взаимоотношения.
По следите на Джон Уинчестър, в търсене на истината за самите тях, извървявайки пътят към Ада, Сам и Дийн ще се завърнат отново, в очакване на Апокалипсиса.
Източник: supernatural.bg =) | |
|
Made Of Rain Сфинкс
Posts : 960 Join date : 20.02.2010 Age : 30 Location : Above The Clouds
| Заглавие: Re: Свръхестествено/Supernatural 2010-02-20, 22:00 | |
| Ами за сега този сериал е единственият който наистина ми е харесал, като игрален имам предвид, и се надявам да не го разводнят с педесет хиляди сезона както някой други. | |
|
Aphrodite Простосмъртен
| Заглавие: Re: Свръхестествено/Supernatural 2010-02-23, 14:04 | |
| Също е от любимите ми сериали.Интересни са ми всякакви свръхестествени неща. | |
|
annabeth Иксион
Posts : 111 Join date : 24.02.2010 Age : 29 Location : Shumen
| Заглавие: Re: Свръхестествено/Supernatural 2010-03-04, 21:06 | |
| Много ми харесва този сериал, още от първия епизод му станах фен. | |
|
dani_95 Посейдон
Posts : 810 Join date : 28.05.2010 Age : 29 Location : Лагер Нечистокръвен
| Заглавие: Re: Свръхестествено/Supernatural 2010-05-29, 18:06 | |
| Оле страхотен е ,даже си изтеглих всички сезони! | |
|
Percy_Lerman_fan Емпуса
Posts : 277 Join date : 29.05.2010 Age : 27 Location : Подземното царство ;д
| Заглавие: Re: Свръхестествено/Supernatural 2010-06-01, 14:16 | |
| еми аз съм гледала много малко негови епизоди за това не мога да прецена , но по видяното ми се видя интересен | |
|
b_a_d Простосмъртен
Posts : 6 Join date : 28.03.2011 Age : 30 Location : Русе,България
| Заглавие: Re: Свръхестествено/Supernatural 2011-04-08, 15:51 | |
| Обожавам този сериал гледала съм само петия сезон и много ми хареса. | |
|
dark_angel Емпуса
Posts : 228 Join date : 26.02.2010 Age : 28 Location : In ThE aIr
| Заглавие: Re: Свръхестествено/Supernatural 2011-05-17, 17:50 | |
| Оооо този сериял е жесток.... като го гледах за първи път просто нямах думи | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Свръхестествено/Supernatural | |
| |
|